Наші переможці фотоконкурсу «Річки Буковини очима дітей» вже отримали свої довгоочікувані подарунки.

🎉🎁🥳Хочемо нагадати, що з нагоди відзначення 29 червня Дня Пруту та Сірету – наших величних річок Буковини, які вражають своєю красою, неповторністю та норовливим характером у БУВР Пруту та Сірету відбувся фотоконкурс «Річки Буковини очима дітей». Ми завжди намагаємося розкривати екологічні проблеми, розвивати екосвідомість залучаючи дітей та молодь. Цей конкурс через дитячу творчість допоміг вкотре звернути увагу на велич та природню красу річок буковинського краю та вміння продемонструвати бережливе ставлення до нашого довкілля.
Додатково повідомляємо, що фотороботи наших переможців були надані для участі у еколого-освітньому конкурсі «Дунайський митець» для дітей та молоді проживаючих в басейнах річок Дунаю, Тиси, Пруту та Сірету. Так, Гук Владислав, який став переможцем нашого конкурсу, здобув ще одну перемогу та отримав в подарунок планшет від організаторів конкурсу «Дунайський митець».
Вітаємо переможців, вдячні за прояв зацікавленості до водних ресурсів нашого краю та свідому екологічну позицію. Щиро дякуємо учасникам та всім, хто не залишвся байдужим до цієї важливої теми і сподіваємося на вашу подальшу активність. Пишаємося юними талантами!
Давайте разом цінувати та берегти природну красу річок нашої дивовижної України!🏞🌊☀️💦