Нарада із місцевими органами влади

2 листопада 2023 року у м. Вижниця відбулася нарада щодо ефективності використання водних об’єктів, наявності технічної документації на гідроспоруди та укладання договорів оренди за участю начальника Вижницької районної військової адміністрації Сергія Чеботаря та представників Чернівецької обласної військової адміністрації спільно із старостами, головами територіальних громад Вижницького району. До участі в нараді долучилася начальник відділу ведення водного кадастру та моніторингу вод Басейнового управління водних ресурсів річок Прут та Сірет Людмила Чопюк.
Під час зустрічі начальник управління агропромислового розвитку Чернівецької ОВА Інна Вовчук та начальник управління екології, агропромислового розвитку, містобудування та архітектури Чернівецької РВА Дорін Тариця розповіли про приведення у відповідність договорів оренди водних об’єктів до вимог чинного законодавства.
Після наради Людмила Чопюк провела консультацію для представників територіальних громад щодо інвентаризації водних об’єктів.
БУВР Пруту та Сірету й надалі продовжує активну співпрацю із територіальними громадами задля ефективного розвитку нашої країни!