Збережемо разом береги українських річок, озер та морів чистими! Збережемо Україну!!🇺🇦🏞️🌾🌻🌊

До проведення екологічних акцій, що проходять з нагоди відзначення Міжнародного дня чистих берегів🏞️, долучилися працівники Басейнового управління водних ресурсів річок Прут та Сірет. Спільними зусиллями було прибрано узбережжя річок Буковини🏞️💧🌊 від сміття, серед якого були скляні та пластикові пляшки, предмети побуту та деталі одягу, різного роду пластикові вироби тощо.
Зокрема, працівники експлуатаційної дільниці Дністровських водосховищ разом з активною молоддю та дітьми прибрали прибережно-захисні смуги р. Дністер в с. Непоротове та с. Кормань.
У м. Сторожинець прибережно-захисну смугу р. Сірет було прибрано працівниками Сіретської експлуатаційної дільниці.
Спільними зусиллями працівників Черемошської експлуатаційної дільниці прибрано дамби 21 та 21-А на р. Черемош у м. Вижниця.
А прибережно-захисну смугу р. Ромаданка в смт. Кельменці від засмічення очистили працівники Кельменецької експлуатаційної дільниці.
Хочемо зауважити, що величезна кількість сміття – ознака безвідповідального ставлення людей до оточуючого середовища. Проте позитивним є те, що з кожним роком все більше людей долучається до подібних акцій та проявляють свою небайдужість до чистоти наших водойм.
Разом ми здатні змінити світ на краще, адже цей процес починається зі змін в кожному з нас! Закликаємо всіх українців долучатися до екологічних акцій, бути активними та ініціативними!🌾🏞️
Збережемо разом береги українських річок, озер та морів чистими! Збережемо Україну!🇺🇦🏞️🌾🌻🌊