Кожен акт підпалу – це ЗЛОЧИН ПРОТИ ПРИРОДИ!

Щороку, не дивлячись на постійні застереження, громадяни продовжують 🔥спалювати сухостій, інші рослинні рештки та побутове сміття, що перетворилося на справжнє екологічне лихо.🏞️🍀🌾🌏
Однак, незважаючи на безліч статей у ЗМІ, постів у соцмережах, профілактичну та інформаційну роботу лісівників, пожежників, екологів, зрештою, штрафи, щороку ми бачимо палаючі ниви, пасовиська, лісосмуги, узбіччя автотрас тощо. Люди навіть не уявляють якої великої шкоди завдають не тільки природі, й самим собі!
❗Нагадуємо, що за нанесення шкоди навколишньому середовищу передбачається адміністративна та кримінальна відповідальність з відповідним накладенням штрафів.
Отже, наступного разу, коли надумаєте спалити листя, сміття чи суху траву, подумайте про те, скільки шкоди ви цим завдасте довкіллю, оточенню та самому собі.
❗Закликаємо вас бути екологічно розумними, застережливими, пильними та уважними. Давайте разом запобігати виникненню масових пожеж. Дбаймо про стан навколишнього середовища
Будьте вкрай обережними у поводженні з відкритим вогнем, не розпалюйте багаття біля будинків та садиб, не спалюйте суху траву, а також не залишайте без нагляду розведене багаття.
Дбайте про довкілля та власну безпеку, а у разі пожежі невідкладно телефонуйте за номером 101❗