Налагодження міжнародного співробітництва!

БУВР Пруту та Сірету використовує всі шанси для налагодження міжнародного співробітництва.
Так, 03.11.2023 року фахівці БУВР Пруту та Сірету Євгенія Круподьорова та Світлана Вишневська взяли участь у тренінговій сесії для аплікантів програми “Румунія – Україна 2021-2027”.

Метою заходу стало інформування представників установ та організацій Буковини про можливості фінансування в межах 2-х конкурсів пропозицій, правила прийнятності, написання бюджету та показники програми “Румунія – Україна 2021-2027”.
☝️Зокрема фахівці ознайомили учасників тренінгової сесії з особливостями подання аплікаційних заяв та індикаторами. Крім того, розповіли, як повинно відбуватися електронне заповнення пакета документів аплікаційних заяв через систему JEMS, як проводяться державні закупівлі та надали поради з ефективного менеджменту у транскордонних проєктах.
Регіональний офіс міжнародного співробітництва – ініціатива Конгресу місцевих та регіональних влад при Президентові України, що має на меті розвиток взаємодії місцевих та регіональних влад з міжнародними партнерами, які прагнуть співпрацювати на рівні області та територіальної громади.

Ми цікавимося новими можливостями та заходами для того, щоб активно працювати для розвитку водогосподарської галузі!