ЕКОактивна молодь – задля доброго стану вод!

З нагоди Міжнародного дня чистих берегів у холі Басейнового управління водних ресурсів річок Прут та Сірет (м.Чернівці) відкрилась виставка малюнків «Діти Придінців’я – ЗА чисте довкілля». Експозиція організована фахівцями Сіверсько-Донецького басейнового управління водних ресурсів за сприяння й допомоги приймаючої сторони.
Колективу БУВР Пруту та Сірету фахівці-водники басейну Сіверського Дінця завдячують насамперед безпечним прихистком після вимушеної евакуації з Донеччини внаслідок збройної агресії рф. А відтак у гостинах опинилися і творчі здобутки учасників конкурсу «Сіверський Донець – очима
молоді», який щороку проводився в рамках заходів з відзначення Дня Сіверського Дінця.
У своїх конкурсних роботах діти Придінців’я не просто художньо оспівують красу і неповторність природи рідного краю та головної водної артерії сходу України – річки Сіверський Донець. ЕКОактивна, ініціативна та ЕКОсвідома
молодь висловлює щиру занепокоєність станом довкілля, негативним впливом людської діяльності, наразі підсиленої ще й військовим конфліктом.
Виразні малюнки на захист довкілля та доброго стану вод привертають увагу не лише співробітників, а й відвідувачів управління. В рамках басейнової взаємодії фахівці обох БУВРів взяли участь в екологічних заходах з відзначення Міжнародного дня чистих берегів, що відзначається щороку третьої суботи вересня.